Seanlure Shad Vorm Worm 9.5 cm 3.5g 10 stks/pak vissen lokken zachte lokken aas zoetwater visgerei
€4.32

Seanlure Shad Vorm Worm 9.5 cm 3.5g 10 stks/pak vissen lokken zachte lokken aas zoetwater visgerei

4 Recensies | Schrijf uw recensie
  • Beschikbaar:Op voorraad
  • Productcode:t6923


Wij verschepen dit punt via gewone pakket, en we niet Het zal beloven 100 % komen, bereikt het pakket bedraagt tot 95 %. Gewone middelen niet geregistreerd, het kan niet worden gevolgd. Als u kiest voor deze methode die we accepteren geen negatieve feedback gevolg Deze reden. Als het gebeuren, neem dan contact met ons op voor verdere oplossing.
negatieve feedback en geschil is niet welkom . communicatie wordt verwelkomd op elk gewenst moment. Dank u.
Als u deze geest, neem dan zo vriendelijk kiezen voor andere verzendmethode, al die we aangeboden een goede prijs voor u.
welke Kleur?
er geen harde regels over welke kleur zal werken, met factoren zoals zee voorwaarden, water kleur, getijden flow en de voeden gewoonten van de vis alle waarschijnlijk spelen een deel in de kleur van lokken die de vis zal gaan voor. echter, er sommige algemene trends die hebben ontpopt. rood heeft altijd een effectieve kleur, vooral voor pollock, met andere heldere kleuren zoals oranje en geel ook proving effectieve-vooral in troebel of luzernevlinder water voorwaarden. In clear water lichter gekleurde natuurlijke lokt die imiteren de kleur van sandeels of sprat kan effectieve, terwijl zwart ook goed werken als deze kleur kan aftekenen tegen het oppervlak als roofvissen komen tot aanval van onder.

  • Modelnummer: SW041
  • Positie: Ocean Rock Fshing,River,STREAM,Reservoir Pond,Ocean Beach Fishing,Lake,Ocean Boat Fishing
Aanvullende informatie
  • Soort Unit: inpakken
  • Gewicht Pakket: 0.03kg (0.07lb.)